Onsdag

God morgon!

Idag hade jag egentligen HIIT och Yoga på schemat men eftersom kroppen inte är 100% så körde jag Bergsklättrarprogrammet på Crosstrainern i 40 minuter framför Bob och Biggest Loser. Sedan släckte jag ner och hade på meditationsmusik och gjorde yoga i 20 minuter och andades djupt. Härligt!!!

Nu blir det gröt med äpplemos och kanel och vitaminer före tåget. Dagens uppgift förutom att jobba är att göra klart det jag ska skriva om  gällande fettmätning.

Imorgon börjar ny fokusperiod men den skiljer sig inte så mycket om vanliga livet. Några kommenterade att det kanske är skönt med lite urballning och inte vara så noga med kost och träning i perioder. Jag tycker att sådana perioder kommer i livet ändå, ex svårt att fixa maten perfekt under resor, jag unnar mig popcorn och dylikt som jag vill ha några måltider i veckan. Jag vill inte ha större utsvävningar än så,  jag trivs inte med  det, jag tycker att det är jobbigt att komma tillbaka efter sådana perioder med galet sockersug och kroppen mår dåligt.

Jag vill göra val som gör att jag och min kropp och min själ mår bra:-)Oftast kräver det träning och ren mat och ibland kräver det popcorn och en Ardbeg 🙂

Hur går det för er? Klara med fokuset för er period? Såg att många tänker fokusera på kosten? Vi får stötta varandra, jag personligen, vill äta för att vara frisk nu.. GALET trött på ont i kropp och sjuklig..

KRAMISAR

Nya fräscha tröjan på HMs sportkollektion på bilden och så Bob förstås 🙂

 

24 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Jag beundrar dig verkligen som är så fokuserad jämt 🙂 Så ska jag också bli så snart det bara går! 🙂 Jag har en bit kvar, det känner jag och vet jag, men snart så. Då är jag också där!

  1. Jag är sååå nyfiken på ditt inlägg på fredag, Trillis!! 🙂 Snart är din fokusmånad slut!! Kram!

 2. Fin du är!! Och ditt fokus smittar av sig, hade det inte varit för dig hade jag vare sig morgontränat eller varit såpass förberedd som jag ändå är numera, glad för det! (Kanske inte hade haft nytt jobb heller ju!)

  Hoppas du får en bra dag och får jobbat på med arbetet också. Härligt med popcorn och whiskey på fredag men de där jordnötterna alltså… Jag håller mig nog till mina zoo!

  1. Härligt, vi kör gemensamt fredagsmys om några dagar, jag kan gärna behålla jordnötterna själv:.) De är ju så få:-) Jag är superglad för ditt nya jobb och allt! Det är du värd! Massor med kramar till fina smultronluktande Beata!

 3. AmandaP skriver:

  Vaknade med en förkylning i kroppen, hade det på känn redan i går, då jag kände mig stel och lite ”konstig” i kroppen. Jag tog en vilodag i går, och det kommer vara vila för kroppen ett par dagar framåt! Jobbar på som vanligt och fokus blir på maten.
  Den tröjan köpte jag i går….fin du är!
  Kram

  1. Jobbigt med förkylning 😦 Jag har stor tilltro/hopp till min spruta imorgon. Mysigt att vi har likadan tröja:-) jag känner mig som en karamell i den 🙂 Kramisar!!!!

 4. Christel skriver:

  Härligt Lotta. Håller fullt o fast med. För långa syndiga perioder gör det svårare att hålla fast vid ett sunt leverne. Lite små syndande under kontrollerade former funkar bättre.
  Underbart med vår i luften och solen lyser i Linköping 🙂

  1. CHRISTEL!!! Vad supermysigt att höra från dig här:-) I Gävle regnade det och det ser grått ut vid Arlanda i alla fall:-) Massor med kramar till fina du!!!!

 5. Therese skriver:

  Godmorgon, ditt leende värmer! Som alltid, fast idag extra mycket när det är på bild. 🙂 Idag ska jag köra styrka och en pw ikväll. Känns som jag är tillbaka på banan igen, vi får se vad träningspasset säger. Synd bara att grävmaskinen kommit tillbaka och lär förstöra lillemannens sömn, får köra passet snabbt och fokuserat. Kram

  1. Tack Therese!!! 🙂 Snart lever jag också i byggröra så jag förstår ångesten för grävmaskinen… Kort och kärnfullt pass, det fixar du:.) MASSOR med kramar och leenden till dig!

   1. Therese skriver:

    Ja, suck… i och med att sonen alltid sover i vagnen utomhus så är det extra känsligt. Men tvättstugan går lika bra. Har hunnit och träna samt ätit lunch. Han sover fortfarande så jag passar på att njuta en stund till. 40 min tills storasyster ska hämtas och då blir det full rulle. Drar ni igång med ert projekt direkt efter ni fått tillträde? kram

    1. Vi träffar arkitekter och byggfirma fredag, när de är klara ska vi söka bygglov, som minst tar 10 veckor.. OM allt går enligt plan så startar vi efter det men mycket kan nog hända.. Kramisar!

 6. StepUp 2 Fitness skriver:

  Fin du är! Jag behöver mer färg, bort med svart och vitt 🙂
  Vad fint sagt om fokusperioden och vad som är viktigt för dig och för oss alla egentligen, att må bra i kropp och själ!
  Ha en fin dag vännen! Kramar!

  1. Tack Betty:-) Kände mig som en karamell imorse:) Massor med kramar till min kändiskompis:)

 7. HelenaE skriver:

  Japp, vi peppar och stöttar! 🙂 Fin tröja, härlig färg!!

  1. Tack Helena, tänkte på dig:) Kram!

 8. Tina skriver:

  Å, vilken härlig avslutning på din morgonträning.
  Jag tycker att du gör helt rätt i att försöka äta så att du mår bra.
  Du har verkligen rätt namn blogg, hoppas att det smittar mer det här med energin och fokus . Men jag har tagit efter en del och lyckats göra till min vardag. Lite i taget så!
  Kramiz

  1. Härligt Tina:-) Tack för återmatning. Ett steg i taget är bästa sättet att ta sig fram. Jag tar också ett steg i taget, nu kan jag lägga till ett trappsteg till. Massor med kramar!

   1. Tina skriver:

    Är det för sent att anmäla sig till ditt Vasalopp?

    1. Nej, klart du ska med!!!;-)

     1. Tina skriver:

      Kul! Då är jag med. Skit, undra hur långt jag klarar på min cross. Det blir en utmaning…

      1. Du får kliva av och valla crossen emellanåt och dricka lite blåbärsoppa:) Göra lite plankor eller något:) Kram!!!!!!

 9. Ann-Louise (N) skriver:

  Så fin du är!
  Jag körde lite ben och mage efter jobbet, firade att jag har sportlov i två dagar… 🙂
  I morgon bitti blir det kb/hantlar och sen blir det tåg till Gävle! Barnen och jag gör en liten utflykt för lite shopping och besök hos min faster. Frukost hemma och tar mellis med på tåget, fika till barnen 😉 Men har du något förslag på lunch ställe med ”bra” mat? Barnen åt på McD med sin morfar idag, så det ”slipper” jag… Kram!

  1. Hej Ann-Louise! Hmmm bra lunch i Gävle. Gullungen och jag brukar äta på Waynes ovanför Åhlens, träffar jag tjejkompisar så brukar vi äta på Pazzo (antingen beställer du en sallad kocken gör eller så plockar du själv och får ”proteinet” bakom disken) (Om du går från torget mot Bolognerskogen, så har du Gallerian NIan på höger sida och Pazzo på vänster) Många gillar Brända Bocken på torget som serverar husmanskost. Mattorget i Gallerian Nian är ganska sunkigt, tycker jag.. Finns ex ingen Subway där längre… Hoppas att du får en kanondag!!! Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s