Lördag morgon – fridag:)

Godmorgon kompisar! Vaknade flera gånger natten med jättejobbig huvudvärk, det är en ”rest” efter en olycka förra året, så nu har det varit 3 jobbiga dagar. Min lösning är träning så jag direkt när jag vaknat så fixade jag ”klämmacka” till gullungen som ville ha egen mysfrukost, shottade sedan proteindrink och espresso och började träningen. Uppvärmning 10 minuter på crosstrainer, sedan styrka och avslutade med crosstrainer 30 minuter. Efter det mådde jag lite bättre.

För mig är lördagar en dag där jag inte har så mycket restriktioner på maten, jag unnar mig det jag gillar men lite rim och reson. Så idag har jag ätit kokta och ägg och rostad surdegssmörgås med stark ost till frukost – mycket smaskigt!

Nu har jag packat ryggsäckar med engångsgrill, hamburgare med tillbehör mm för hela familjen ska ut i skogen och sedan grilla lunch vid en tjärn.

Under eftermiddagen och imorgon ska jag börja bygga nästa träningsprogram som startar om en vecka eller två. Sista fem månaderna har jag köpt program av Olga men just nu lutar det åt att jag går över till att bygga  program själv…. Spännande!!!!

All input mottages tacksamt:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s