Tisdag morgon

Godmorgon cyberkompisar!

Idag fick jag oväntad sovmorgon 🙂 Kan pga inställt första möte åka ett tåg som innebär att jag inte behövde gå upp förrän kl 6. Stort glas vatten, dubbel espresso och sedan körde jag 10 min uppvärmning på crosstrainer och sedan 20 min intervaller. Av dessa 20 min spenderade min puls 16,5 minuter i pulszon 4 och 5 så jag är nöjd 🙂 Det var MYCKET jobbigt idag, jag svettas fortfarande…..

Dagens frukost är grötplättar med tillhörande vitaminer:) Dessa får jag nog äta medan jag tar på mig och sminkar mig:)

Kram på er! Hoppas att ni haft en härlig morgon?

2 kommentarer Lägg till din

  1. Therese skriver:

    Hej hej! Bläddrar igenom din blogg lite snabbt.Vi har det kanon härnere, varmt och soligt. Maten går väl sådär, försöker göra medvetna och bra val som möjligt. Men jag njuter! Eftersom jag inte har någon egen blogg där jag uppdaterar mig med bilder osv, så var jag med på Olgas ”före och efter” igår som mamma nummer 2. 🙂 Ha det så bra. 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Oj vad roligt!!!! Vilka fina resultat:-) Härligt att höra från dig, njut för oss allihop:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s