Onsdag – liiiiite stressigt

Idag är det en sådan där stressig morgon.. så stressig att jag preppade ALLT igår. Gullungens slalomutrustning, uppmärkt med namn, ligger redan i bilen. Allt till hans utflykt låg i ordning och redo för att göras klart. Min frukost inkl vitaminer på bänken för att bara snabbt micras. Mina kläder för jobb framlagda, träningskläder framlagda, aminosyror redo för att hälla på vatten i badrum osv osv. (för att inte tala om stressig middag igår… styrelsemöte via telefon, spela kort OCH äta middag och prata om dagen samtidigt.. galet trött i huvudet efter den övningen) Idag är det intervaller på morgonschemat och jag blev galet sugen på att köra mitt gamla program som Beata väckt till liv i veckan (Och Helena)

Nu blir det gröt, 1 ägg, vitaminer och en shot espresso och iväg till tåget till Stockholm och lämna gullungen på friluftsdagen på vägen. Ganska stressig dag för att sedan kunna hämta gullungen med all utrustning före skolan stänger.. Pust! Tur att det är torsdag imorgon med hemma jobb 🙂 Ikväll kanske jag måste yoga lite framför brasan och lyssna på pling plong musik och inkräva en massage från gullungen? 🙂

Vad händer hos er? Kraaaaaam!!!!!!!

Ps1: byxorna nedan är de 1 par av mina nya träningsbyxor, tack Lisbet för smakrådet:-)

Ps2: Intensitet i tabellen nedan, DIN upplevda intensitet,  och ej något reglage på min crosstrainer

20120222-055318.jpg

25 kommentarer Lägg till din

 1. HelenaE skriver:

  Snygga byxor OCH top, ja förstås du med! 🙂 Det va ett bra upplägg tyckte jag när jag testade igår. Utmanande att köra en minut på så hög intensitet och lagom att sänka och liksom börja om sen. Mina två pass igår KÄNNS i kroppen idag…! Hoppas du får en bra dag, och det borde det ju bli med så bra förberedelser och träning på morgonen!

  1. Hej Helena! 🙂 De är inte så färgglada kläderna men en liiiiten färgprick såg du kanske på benen? 🙂 Hoppas att du får en underbar dag! Kram!!

 2. Hej fining, ursnygga byxor! Jag blev magsjuk igår eftermiddag, hurra för mig. Känner mig helt svag och utmärglad nu, typ. Min man får vara hemma ikväll (orkar nog inte rodda med barnen själv ikväll och imorgon) och jag fokuserar på att bli piggare. Måste dock jobba lite… Kram!

  1. Ledsen för dig Beata, magsjuka är det värsta jag vet.. ALLA kategorier.. Kom ihåg att få i dig resorb eller liknande.. Massor med kramar till dig!

 3. God morgon Lotta! Vad snygga byxorna är 🙂 Vi har en busy dag idag, mycket att hinna med på en ledig dag. Senare ett efterlängtat ben pass, lättare vatiant. Ha en bra dag! Kramisar!

  1. Busy busy wednesdays:-) Skönt med träningsbyxor som sitter som de ska:-) Merparten av mina träningskläder är nog typ 10 år 🙂 Hoppas att du får härlig dag! Kram!!!

 4. AmandaP skriver:

  Fina kläder!
  Barnen har sportlov så denna veckan får de komma med önskemål, måste jobba en runda i dag annars har jag tagit ledigt i veckan, som om jag inte varit ledig nog! Körde intervaller i går kväll, så jag tar lite styrka framåt eftermiddagen.
  Ha en bra dag!

  1. Godmorgon Amanda:) Hoppas att ni får härlig sportlovsdag! T åker som sagt nästa vecka med pappa, så han kommer att få se snö så det räcker:-) Hoppas att du får härlig träning idag! Kram!!!!

 5. Trillingnöten skriver:

  Jag blev stressad av att LÄSA om vad du förberett 🙂 Då är det verkligen stressigt 🙂 Själv spenderar jag ännu en dag i soffan, lite feber är tillbaka och jag tar det lugnt igen…TYpiskt. Men men, when life gives you lemons!

  1. Smart att du tar det lugnt:-) Andas och njut av citronsaften:-) Kramisar!!!!

 6. Ann-Louise (N) skriver:

  Stressig morgon… 😦 Själv är jag hemma idag med Liten, hon hade ont i huvudet och magen, så vi tar en vilodag från skola och jobb! Har planerat in yoga idag m Jillian, det får bli på e.m. när kroppen är lite mjukare 🙂
  Min stora tjej hade friluftsdag igår m skidor eller pulka. Tur det inte var idag, för i morse kom det (snöblandat) regn så det är IS överallt. Skönt oxå att slippa halka till jobbet förstås… 😉 Kram!

  1. Det ösregnar här också, hoppas att gullungen kan åka skidor ändå 🙂 Jag ska nog yoga ikväll för att få tillbaka lugn och balans i kropp och själ. Massor med kramar till dig, Ann.Louise!

 7. Carina skriver:

  Godmorgon! Igår startade jag upp en träningsutmaning för mina stillasittande kontorskollegor 😉 Jag laddade ner ditt exceldokument och gjorde om det lite så det passar oss på kontoret. Vi kör mellan vecka 9-22 och de fem som har högst poäng får varsin lott. På vår sommarfest kommer vi att ha en offentlig dragning och den som vinner får självklart ett pris. Alla är ju vinnare oavsett, alla får ju bättre hälsa! Så jag vill bara tacka dig för att det var här hos dig jag fick inspirationen om poängen! Kram

  1. Vad roligt, Carina!!!! Tack för att du berättar för mig så jag kan känna mig glad och ”nyttig” 🙂 Hoppas att ni får superkul! Tusen tack och kram!

 8. Emma L skriver:

  Hej Snyggo! Vad fina kläder och bilder. Du ser verkligen ut att vara FYLLD av energi trots stressen.

  Har just landat på jobbet och försöker starta upp hjärnan. Kroppen vaknade redan för länge sedan med Olga-pass på gymmet. Precis vad jag behövde.

  Jag körde en semivariant av dina förberedelser igår. Allt packat och klart, kläder framlagda, träningsväska klar. Bara att käka frukost, göra klart barnen och dra till dagis och sen gymmet.

  Ha en fin dag.

  KRAM

  1. Glad att du fått till träning i ditt fartfyllda liv just nu, bra sätt att få utlopp för stress och annat. Jag har en jättebra dag på många plan idag, tacksam för er och andra underbara människor i mitt liv:-) Kramisar!!!!!!!!!

 9. Jessica skriver:

  Åh så snygg du är! 🙂 Hoppas du får en bra dag, trots morgonstressen!

  Här blev det sovmorgon, och nu blir det skolarbete. Ingen halsfluss i alla fall, men dock infekterade slemhinnor (?) i halsen, svalget, näsan vilket är efterdynningar av utdragen förkylning, nedsatt immunförsvar och för mycket kortison (astmamedicin och bihåleinflammations-nässprayen). Så jag ska medicinera 4ggr/dag i fyra veckor så att slemhinnorna får återhämta sig. Får se när allmäntillståndet känns lite bättre så blir det lite mjukträning igen 🙂

  1. Tack Jessica!!! 🙂 (Tack detsamma också:-)) Lägg träningen åt sidan ett tag och kanske bara andas och fokusera på bra mat och bli frisk? Massor med styrkekramar!!! 🙂

 10. Maria skriver:

  Den crossintervallen såg inte dum ut! Ska jag nog spara ner och testa någon dag..

  = )

 11. Maria S skriver:

  Hej fina du! Vill oxå träna men har mycket annat denna vecka så jag har svårt att få in alla pass jag vill. Ingen träning idag, istället fika på stan med en god vän ikväll. Men imorrn, fredag och kanske hela helgen blir det träning. Sugen nu 🙂
  Ha en bra dag trots stress!
  Kram

  1. Fika med vän låter mysigt:-) Du får köra hårt i helgen 🙂 Kram Maria! PS Jag har en jättebra dag:-)

 12. Lisbet Markland skriver:

  Ursnygga byxor, sitter som en smäck 🙂

  1. Tack vare FANTASTISKT smakråd:-) kram och tack!

 13. ettdussinpannor skriver:

  Snyggo! Ha en bra dag!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s