Onsdag!

Onsdag – mitt i veckan:-) Idag var det överkropp och mage och det är ett ganska trist pass eftersom de flesta övningar är med XC = gummiband liknande saker. Jag läääängtar efter tunga hantlar, kb mm men var sak har sin tid.. Jag noterade ett framsteg med axlarna idag! Sista setet med fällkniven så behövde jag inte ha pilatesbollen under bröstet utan kunde faktiskt på armbågarna!!! Jag skulle nog inte fixa 3 set med detta men ett set är good enough just nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och åka till Sthlm för en dag med spännande möten. I eftermiddag ska jag åka till Gävle lite tidigare för att gå på ett seminarium om sociala medier.

Tack ni som bidrag med middagsbidrag igår – vi gjorde veckoplaneringen på mat inför handlingen på torsdag och vi behövde nya idéer, så tack tack från hela familjen! 🙂

Träningsvärken känns nästan inte alls idag, så gårdagens lunchpromis gjorde nog sitt för upp-mjukning.

Jag följde planen igår med vilohelg, så igår städades bilen, köpte frimärken, tvättade 2 maskiner:-)

Vad händer hos er idag? Kram!!

 

Överkropp inkl mage –3 ggr per superset
Uppvärmning; Crosstrainer 5 minuter + rörelseövningar

•    Bröstpress i XC + Ryggresningar på pilatesboll
•    Ryggresningar på golvet med vikt
•    20 st jumping jacks
•    Latsdrag (knästående) framför kroppen + Bicepscurl liggande 16 st
•    Triceps press i XC + Stående rodd 16 st
•    20 st Jumping jacks
•   Fällkniven raka + sneda m pilatesboll och utan i sista setet och redcord 8+8+8
•    20 st Jumping jacks
•    Stående skivstångsrodd + skivstångsshrugs 10 st vardera
•    Bensänk med pilatesboll 20 st + Kläm fram hantel mellan fötterna och gå upp och ner i liggande ställning (tills det inte går längre)
•    20 st Jumpin Jacks
•    Stå rak med kettlebell i ena handen och gå upp och ner med den längs sidan, byt hand och gör samma sak. 10 st per sida
Avsluta med:
•    Sista 10 minuter stretch

11 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Godmorgon!! Vad underbart att läsa om förbättring med axeln. Hoppas det går framåt även på nästa pass! Håller mina tummar för dig. 🙂 Här fortsätter febern på barnen, tyvärr. Så jag ska sätta mig ner och boka om resan till Jämtland, vi skulle åkt i morgonbitti. Får se om vi kommer iväg på fredag istället, eller lördag, eller söndag. 😉 Maken ska till Liverpool i helgen för att se på fotboll, så det känns skönt om vi oxå kan komma iväg istället för att vara hemma ensamma dygnet runt. Kramar

  1. Vad trist, Therese. Hoppas att ni kan komma iväg så snart det går så du får lite kärlek från familjen:-) Visst är det typiskt att gullungar blir sjuka när en av föräldrarna är bortresta, det hände ofta när T var liten.. Kram!

 2. AmandaP skriver:

  Vaknade med grym träningsvärk, i hela kroppen!
  Jag och en vännina hade bestämt att ta en pw efter vi lämnat barnen i skolan, så det blev 1 timmes pw, det kändes mycket bättre, så jag tog ben/rump passet när jag kom hem oxå. Så nu sitter jag här och ska dricka en kopp kaffe och surfa runt lite hos er innan jag sticker till jobbet. Känns som jag har massa energi i dag!
  Ha en underbar dag. Kram

  1. Vad glad jag blir, Amanda! Energi är A och O 🙂 Underbar start på din morgon! Kram

 3. SuperSHEro skriver:

  Babtsteps.. axeln blir snart bra och då är det värt all världens gummiband!

  1. Så sant så sant.. 🙂

 4. Gött med framsteg!!

  Här bakas det för fullt, ska nog tajma in läggning av liten dam och kaffe och nybakt snart :-). Ingen träning, tror jag. Fortfarande snörvlig, känner fortfarande av halsen men ändå, så himla trökigt. Kanske bara lyfta hantlar liten stund? LIksom ”oj, jag måste nog möblera om lite här inne och lägga hantlarna här. Eller här. Eller här?” 😀

  1. Hahaha, Beata! När jag var sjuk möblerade jag om i gymmet och låg även på golvet och bara njöt av att se grejerna. I can totally relate:-) Jag ska gå till dig och läsa om din bakning:-) Kram!

 5. Jessica skriver:

  Alltid trevlig med framsteg! 🙂 Hoppas du får en bra dag!

 6. Tina skriver:

  Hej!
  Jag har varit på utbildning hela dagen. Maten blev inte alls som jag tänkt mig idag…arg. Men det är mitt eget fel, jag som var nöjd i morse att vågen visade mindre. I dag kom min Frozzyburk, så nu ska jag vara ännu mer förbered. Tycker annars att jag är en riktig burklisa. I kväll ska jag iväg och träna brandmännen. Stackars dom, de får träna för mina matmisstag. Ska köra lite extra jumping jacks mixat med skidor. Det är något visst med män och koordination!

  1. Du har nog inte gått upp på vad du åt idag, Tina. Imorgon är en ny chans med möjlighet till bra val:-) Frozzy pack är guld, och jag har köpt smååå plastburkar (mini) som jag har 1 tsk jordnötssmör i på dagarna. Nu glömmer du och börjar om? Inget hann fastna på kroppen:-) Kram!!!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s