4 kommentarer Lägg till din

 1. Barbamamma skriver:

  Hoppas du hittade något nyttigt alternativ! Idag skulle jag gått en tim pw på min lunch men det hällregnade, behöver verkligen köpa ett regnställ någon som har tips på nåt bra som andas, kan ju inte gå pw i ett vanligt tätt då svettas jag ju ihjäl.
  Har oxå sjuk jobbig träningsvärk idag 🙂 ska snart iväg på barngympa det får bli min uppvärmning för idag sen ett kb pass hemma!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vi får se, är lite orolig för maten… har haft lite tufft på eftermiddagen så helst vill jag nog dricka vin men jag ska INTE göra det… hoppas jag. skratt.
   Bästa sättet att bli av med träningsvärk är lågintensiv träning, men det vet du säkert.. 🙂 Berätta gärna vad du kör (OM du inte kör Olgas program för då får du så klart inte berätta) Jag har faktiskt inga bra tips för alla mina regnkläder gör att jag blir en blöt fläck.. så jag tar vanliga kläder med lite tåligare jacka OCH Keps (kepsen gör att jag står ut med regnet :-)) Ha det superbra!:-) Vill höra om mer om ditt pass:-) Jag undrar om jag kan träna imorgon… jag är osäker.

 2. Barbamamma skriver:

  Nu är passet avklarat! Ett gammalt Olga kb pass i väntan på mitt nya men det är jättetufft för jag har haft 2mån uppehåll från kb. Har kört med hantlar, skivstång o annat för att variera men tycker att jag får bättre resultat med kettelbell. Körde dock med lite lättare vikter idag (träningsvärk!) min 16kg fick snällt stå o titta på idag 🙂
  Är jättesugen på att testa de grejer du precis köpt, är de från spartan?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag är lite svag just nu också, kör med lägre vikter… Här handlade jag mina nya godingar: http://www.kettlebells.nu/ (Spartan alltså 😉 ) Ha det härligt!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s