Måndag morgon

Hej Cyberkompisar!

Sitter på tidigt tåg till Stockholm UTAN att ha morgontränat idag. Det är en annorlunda start på dagen för mig men det är smart val som innebär att jag nog sitter här och bygger muskler just nu 🙂 Gårdagens pass var tufft och nu lagar sig musklerna och blir starkare för att klara påfrestningen bättre nästa gång 🙂

Till frukost blev det grötplättar med kanel som jag åt på tåget och nu sitter jag och lyssnar på inspirerande webcasts och preppar för dagen.

Jag ska också lägga några minuter på att välja träningspass för imorgon bitti som ska vara riktigt tufft för sedan har jag vila ända tills torsdag morgon 🙂

Vad händer hos er? Morgontränat? Kram!

9 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Jag har lite vila jag med idag 🙂 Ska köra yoga ikväll och sen blir det yoga imorgon..planerar min nya utmaning för fullt och tar massor av inspiration från dig! Det är skönt att ha någon som är på ungefär samma våglängd vad gäller både tänk och utförande 🙂 Ha en superfin recoverydag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Trillingnöten:-) Jag är väääldigt nyfiken på din nya utmaning 🙂 Jag vill också bli inspirerad. Njut av din lugna dag med yoga 🙂 Kram

 2. Beatatjata skriver:

  Låter väldigt smart 🙂

  Eftermiddagsträning idag, ganska litet pass men effektivt hoppas jag (Pavel-KB och lite extra swings, armhävningar osv), ska klämmas in efter jobb, innan middag och innan maken ska iväg och barnen läggas osv osv. Annars blir det alldeles för sent och det orkar jag inte… Preppar genom bra mellanmål innan jag lämnar jobbet, sen är det hem, byta om och köra – inte tänka! Eftersvettas får jag göra över middagskoket ;-).

  Hoppas tröttheten ger med sig snart, jag vill känna mig sådär pigg och energisk igen!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Beata! Jag är inte mig själv idag.. känner mig oxå alldeles trött och slö, kan gå och lägga mig igen och somna direkt.. Hoppas att du får en underbar dag och att du får fokusera på träningen och sedan njuta av gullungarna 🙂 Önskar dig massor med pigghet och energi!! Kram!

 3. Elena skriver:

  Livet handlar om sömnlöshet just nu… efter en riktig pärs med först sjuk bebis och sen sjukt storbarn har min rygg pajat ihop totalt. Så imorse, när alla faktiskt sov, då vaknade jag fem och hade så ont att jag inte kunde ligga kvar längre. Kan inte påstå att jag studsade upp direkt, efter typ fyra timmar på kudden, men ibland är det bara att gilla läget och göra vad man kan av situationen… gick upp och drack vatten, sen stretchade jag ordentligt och la mig på spikmattan 20 min. Tröstar mig med att jag kom ut och sprang ett riktgit skönt pass igår! Och med stekta ägg till frukost, mums!

  Har du alltid gillat att träna tungt på morgonen? Försöker lära mig, men det går sådär…:-)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Elena! Ledsen att du får sova så lite… Jag minns första åren med T när han var sjuk/allergisk mot det mesta.. Tortyr.. Jag har kommit på att den enda tiden jag är SÄKER på att träningen blir av, och den tiden när min familj inte kan tycka att jag prioriterar fel, är på morgonen. Så jag har helt enkelt bara bestämt mig för att det ska funka och kört på.. Inte tänkt bara gjort med andra ord..

 4. Carolina skriver:

  Hej fin!
  Mår du inte bra idag? Hoppas att du får en bra dag ändå 🙂
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Carolina! Nej, idag mår jag inte bra.. Vet inte vad det är men jag åker hem nu…. 😦 Massor med kramar!!! Tack för ombry!

 5. Beatatjata skriver:

  Krya på dig, vila nu! Och ingen hård träning imorgon om du inte känner dig hundra…

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s