Lördag

Hej eller kanske god förmiddag? 🙂

Jag har varit så galet trött hela veckan och i natt sov jag 11 timmar och hade ändå svårt att vakna. Sömnsjuk eller kanske bara uttråkad? Nästa vecka kör nog livet igång med mer  intensitet.

Det var lite tufft att träna efter ca 13-14 timmar sedan sista måltiden, men aminosyror, kaffe och jävlar anamma så går det mesta.  Idag var det benpasset och jag körde bara  lite långsam cardio efter. Frukosten var hembakat dinkelbröd med mycket hel dinkel i (väldigt smaskigt) och 2 kokta ägg och mycket te. Nu ska jag duscha och köra gullungen till kompis och sedan åka och hämta en av makens presenter som jag beställt i en liten butik. Egentligen fyller han på måndag men eftersom gullungen är hos pappa så firar vi imorgon. (själva)

Dagens planer:
•    Hämta paket
•    Baka ren-chocolate brownie
•    Tvätta någa maskiner inkl duschdraperierna
•    Köra Oxygen intervallerna
•    Allmänt fix
•    Mysa med gullungen när han kommer hem i gen
•    Förhoppningsvis få mina killar att vilja se på Gladiatorerna med mig ikväll.. (låg sannolikhet)

Nej, nu måste jag skynda mig så att jag hinner med det jag ska så att jag hinner ligga oh slappa lite i soffan senare också!

Vad händer hos er idag?? Kram!!!!

PS Jag åt proteinpuddingen igår kväll, det var verkligen INTE my cup of tea. Fick svälja med vatten och hade svårt att behålla det.. Jag håller mig till proteindrink i fortsättningen!

Passet idag:
•    Gå igenom redcorden med armar som följer banden = Perfekt rörelse för axlarna utan ansträngning och ger genomblödning och värme
•    Crosstrainer 5 minuter
Cirkel 1 – 8 rep – 3 varv
•    Box Jump
•    Utfall med hantlar
•    Bulgariskt knäböj (foten på bänken bakom) med hantlar
•    Hoppande knäböj med hantlar
Cirkel 2 – 8 rep – 3 varv
•    Knäböj med kettlebell– djupa
•    Deadlift kettlebell
•    Knäböj på ett ben med andra foten bakom i redcord
Avsluta med:
•    Duckwalks med gummiband runt fötterna –
•    Fyllde på med cardio steady state tills 45 minuter har gått
•    Sista 10 minuter stretch
Kcal: 515
Aktivitetspoäng: 41

6 kommentarer Lägg till din

 1. stepup2fitness skriver:

  Hej fina Lotta! Jag har också sovit gott och länge. Sömnsjuk som man är 🙂 Jag har två vilodagar nu, lite konstigt då jag alltid har tränat helger. Men med SWT programmet blir det tuff träning varje dag och vilan behövs känner jag. Kvällsmellisen blev pudding här med och jag tog mitt vanliga pulver ( mintchoklad) och det var mums. Men du vet iofs hur jag är med smaker 😉 Har också en massa måsten idag…bäst att sätta igång. Kramar till dig och ha en fin lördag!!

  1. Hej Härliga Betty! Jag har provat pudding med Body Science Chocolate Almond och ”Fair+ngt mer” kasein pulver och jag spyr nästan av båda… Fruktansvärt äckligt.. Jag är glad att du vilar och är smart!! Du har sådan koll just nu, jag är impad!!! Jag ska snart köra på med nästa pass, prova de nya intervallerna:-) Massor med kramar!

 2. Maria S skriver:

  Hej, här blev det inte mkt sova, min lilla (2,5) tyckte det var bra att vakna 5.30, suck! Men vi låg kvar i sängen och satte på TV:n. Men imorrn blir det sovmorgon, barnen sover hos farmor. Nu har jag precis sprungit ett låååångpass ute i solen, det blev 15 km i långsamt njutbart tempo, riktigt skönt sätt att rensa hjärnan lite. Nu stretch, dusch och sen ska köket få sig en storrengöring.

  ha en härlig lördag, kram

  1. Vilken härlig långjogg!!! Jag ska prova att springa snart igen tror jag, vore underbart att få det att fungera. Njut av din egodag!! Önskar dig massor med härligheter på denna ljuvliga lördag!! Kram!!!

 3. bodycomf skriver:

  Åh, den där chokladkakan lät ju som det chokladigaste man kan tänka sig. Gott! Hoppas du har en bra ”fri dag” och snart känner dig pigg och energisk igen!

  1. Tack Helena! Träning ger en bra boost, nu är jag piggelin! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s