Dagens mat

Stort glas vatten och espresso före yoga

Frukost: Grötplättar med kanel + vitaminer

Mellis: Proteinpulver

Lunch: Lunchlåda enligt tidigare bild; kyckling, fullkornsris, avokado, bönor, tomat, paprika

Mellis: Proteinpulver

Middag: Rester från Beata Lasagnen samt grönsaker och avokado

Kvällsmål: Förmodligen keso och bär och kanske 1 tsk whisky 🙂

4 kommentarer Lägg till

 1. Karolina skriver:

  Hej igen! Jag tänkte att jag kunde fråga dig som dricker mycket proteinpulver. Jag tog pulver till mellanmål och efter träning hela tiden förr i tiden men jag har helt lagt det åt sidan. Nu undrar jag om jag möjligtvis skulle ta upp det igen. Mitt mål är att gå ner i vikt och jag kommer att köra mycket styrketräning och som vi sade möjligtvis 2 pass spinning/ v. Proteinet kommer inte göra det svårare för mig att gå ner i vikt va? Jag har ett 100 % Whey protein. Några tips? Ha det fiint!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Lina:) Jag som är en vanlig människa och inget proffs:), tycker att man ska äta protein till varje måltid. Målet är kanske att få en stark och fast kropp, och det är kanske viktigare än just vikten? Muskler väger ju mer än fett. Jag tycker att proteinpulver är bra mellis när jag inte kan äta keso eller kesella, och det är bra att ta en shake före styrkan på morgonen. Jag tycker att ett proteinpulver får max vara 130 kcal per portion och jag skakar det med vatten. Om du söker på proteinpulver i bloggen så ser du vilka som är mina favoriter. Svarade jag på frågan? 🙂 Jag tränar och äter också för att ha snygg fast kropp (så mycket det går i 40+ åldern) och du kan se i bloggen hur jag äter varje dag:) Kram!

 2. Maria skriver:

  Lite nyfiken, äter resten av din familj samma mat som du?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Min familj äter samma protein ex köttbullar men med kolhydrater till alla måltider tex; De äter potatismos med köttbullar, jag äter haricot vertes med köttbullar 🙂 De äter ju även sylt och ketchup mm. det gör inte jag…… 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s