Morgondagens pass

Jag finurlar lite på morgondagens pass. Dels har jag fortfarande träningsvärk och dels ska jag på 7 timmar kettlebell kurs på lördag och vill inte vara helt slut i  kroppen då…. Jag velar fram och tillbaka…

Jag tror att jag kör följande pass imorgon:

Push me Body Rock

 • Uppvärmning 10 minuter crosstrainer
 • Kick Over & Knee Raise (alternating legs)max. reps
 • Side Lunge Jumpmax. reps
 • Reptile Push Up (alternating legs)max. reps
 • Sandbag Clean & Squatmax. reps
 • High Knees (jump rope)max. reps

3 st cirklar

Avslutning kettlebell swings, KB axelpress, sumosquat med KB.

Vad säger ni? 🙂

5 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Kan nog kännas lite det där oxå 🙂 Men kul att testa nya. Jag ska oxå testa några pass när jag är färdig med Olga.

 2. Herre min je, verkar skitjobbigt! Vilar du sen på fredag eller? Med tanke på kbn. Jag körde ju en minikurs i lördags och har fortfarande träningsvärk, nu börjar det släppa men hallå… Effektivt! Har bara kört cardio idag men på fredag tänkte jag testa bodyrock-passet du skrev om häromdagen. Kollade på det idag och jeeez, det kommer ta mig en timme, minst (även om jag gör förenklingar)!

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Beata – Jag är sååå träningssugen men nu ligger jag i soffan och känner mig febrig och sjuk? J**la höstförkylningar.. Jag hoppas och tror att jag vaknar GÖÖÖÖR (göteborgsuttal) pigg imorgon.. Jag känner mig sååå taggad på Bodyrock galningarnas pass. Jag känner mig rädd före passet, spyfärdig under passet, ont i kroppen efter passet = PERFEKT! 🙂 Bra med lite utmaningar. skratt. Har egentligen tennis fredag men diskuterar med mannen om att flytta det…

 3. Etty skriver:

  Hoppas att vaknar Höör rigg och kan köra ditt tuffa men roliga pass! Sov gott!

  1. Etty skriver:

   Nu är jag för trött, Gööör pigg menar jag så klart. God natt!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s