Dagens kost

Vatten och dubbel espresso

Fri måltid: 2 äggvitor + 3 små amerikanska pannkakor med bregott och lönnsirap + vitaminer + grönt te

Vatten och kaffe

Rester från libanesmiddag till lunch; Nötbiffar med grönsaker och hummus och aubergine röra

Vatten

2 finn crisp med makrill i tomatsås

Fri måltid: middag idag blev hembakat bröd med stark ost och smör och 2 ägg och grönt te

Fri måltid: Ikväll blir det Ben and Jerrys glass

Hoppas att ni njuter av kvällen! Kram

6 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Middagen lyxades till med bröd, dock ej hembakat men kanske nästa lördag 🙂 Gott med B&J, vi är gamla polare 😉 Ha en skön kväll Lotta!!

 2. Maria S skriver:

  Ha en fin kväll du med 🙂 här blev det underbart goda raggmunk på Astrid Lindgrens Värld och snart lite ost och kex 🙂
  Kram på dig!

 3. Trillingnöten skriver:

  Riktigt gott! 🙂 Hembakt bröd är underskattat. Får blir nån fri måltid för mig nån gång…det där Trolles lät riktigt gott så det måste jag prova!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Trolles bröd = syrrans bröd, hon kallas trolle av sin man 🙂 Det var jättegott! Nu har jag ätit glassen men det blev för mycket av det goda, nu mår jag som jag förtjänar. Jag ska försöka komma ihåg att INTE äta glass nästa helg 🙂 Popcorn är bättre för mig 🙂 Kram på er alla!

 4. Jag har ätit bröd med bröd och bröd som vanligt :-). Inga problem med godissug och sånt, det känns verkligen superlyxigt att njuta av en smarrig grillad macka på café. Dock drack jag varm choklad till och insåg först efteråt att det ju inte kan vara tillåtet på en sockerfri månad! Jag tänkte bara på det som dryck, inte som sockerstinn sådan… Nåja, min fokusmånad, mina regler 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Japp, dina regler, Beata 🙂 Jag funderar lite över mina egna regler idag faktiskt…. Snart Egypten resa och bikini…. Måste fundera igenom detta. Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s