Dagens kost – måndag

Hej Kompisar!

Det blev så stressigt idag att jag inte ens hann fotografera min lunch..

Grönt te

Frukost: Grötplättar med hemmagjort osockrat äpplemos och kanel (samtliga recept finns på bloggen)

Vatten och kaffe

Mellis; Proteinshake

Vatten

Lunch: Kyckling, bönor, 1/2 avokado, tomat, paprika och gurka

Mellis: Proteinshake och 12 mandlar

Vatten

Middag: Beatas lasagne och grönsaker

Förmodligen te och keso mini och bär…

Kvällsmål blev 2 finncrisp med 2 ägg + 4 bitar löksill (var väääldigt hungrig)

8 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Du ÄR så himla bäst när det gäller att få till maten! Perfekt varje dag! Det ger MIG kraft att bli lika bra 🙂

 2. fokuseradenergi skriver:

  Tack Trillis 🙂 Nu räddade du mig från att trilla dit… Sitter här och har precis ätit klart och är fortfarande hungrig … Nu blir det stor kopp te och vänta och se 🙂

 3. Etty skriver:

  Perfekt kost, as usual 🙂 Också sugen på Beatas lasagne.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty 🙂 Beatas lasagne är YUMMIE 🙂

 4. Therese skriver:

  Håller med de föregående talarna – imponerad av din vilja att äta så bra och perfekt. Igår skulle du sett min matlista…. både godis, muffins, chips. Ja vet inte allt… men det visade sig på kvällen. Orsaken börjar på m och slutar på s. Totalt 4 bokstäver. Första gången sedan sonen blev till dessutom… så jag var ett riktigt monster! Idag känns det bättre tur och lov. 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Skönt att det är över.. Jag undrar om vi är synkade med detta? Jag led av hormoner igår och min mage såg ut att vara i femte månaden, Beata krävde choklad mm:-) Ny dag = ny chans!! Kram!

   1. Therese skriver:

    Ha ha, ja precis som jag då! På måndag har jag ny operationstid och nu sitter jag och velar – hormonspiral vs kopparspiral. Hade i princip bestämt mig för kopparspiral men nu börjar jag tveka eftersom så många fått kraftigare blödningar. Sen vill jag heller inte ha hormoner i kroppen – rädd för viktuppgång samt att min mormor dog i propp.

    1. fokuseradenergi skriver:

     Tuffa beslut, Therese.. Jag är inte alls insatt i detta så jag kan inte råda 😦 Jag är mycket nöjd med att inte ha PMS/Blödningar och annat så för mig fungerar det jättebra såhär. Var rädd om dig! Bamsekram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s