Träningsvärk!

Jag sitter och funderar över morgondagens träningspass.. Enligt mitt schema så är det ben och rumpa imorgon bitti, men jag tror inte att jag fixar det… Jag har sådan hemsk träningsvärk i rumpan/skinkorna idag! Det blir bara värre och värre ju längre dagen går så imorgon kommer jag nog inte kunna gå.. *skratt* Jag behöver nog byta och köra överkropp och spara benpasset tills senare i veckan.

4 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Aj-aj-aj här också i rumpa och ben efter gårdagens styrka. Har kört intervaller nu ikväll, hoppas jag kan gå imorgon… Har haft en busy helg, nu läser jag ikapp.
  Kram 🙂

 2. Karolina skriver:

  Vad skönt att läsa att jag inte är ensam med att inte kunna gå riktigt upprätt :p Körde ett riktigt hårt bodypump pass häromdagen, två dagars total återhämtning och idag körde jag ett likadant.. min kropp kommer lida hela morgondagen 🙂 Men det är skönt att veta att jag jobbat hårt! Tack för en fin hemsida!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Lina 🙂 Läste precis ditt inlägg om träning och skrattade högt, helt underbart skrivet. Nu ska jag ta mig ner till mitt hemmagym och köra ett pass före jobbet. Ha en härlig dag!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s