Tisdag

Japp, nu är hösten här. Sitter på Gävle tågstation och väntar på ett väääldigt försenat tåg, det är säkert höstlöven som ligger på spåren och stökar till det….  Jag är inte en stor anhängare av SJ och fd Banverket och numera Trafikverket.. skratt

Jag vaknade före klockan imorse, som vanligt blev det proteinshake, espresso före träningen. Meningen med dagens pass var att köra ben och rumpa men pga svårartad 🙂 träningsvärk i skinkorna så blev det överkroppspasset jag skulle kört på onsdag. Jag är inte riktigt i form, det känns lite ont i lungorna när jag andas och jag är snorig, dock inte så det påverkar pulsen alls. Så jag körde i lugnt tempo och utan stressa kroppen för mycket. Inte ett kanonpass men det är i alla fall ett väl genomfört styrkepass…

När mina bananer blir mogna och jag inte hunnit äta dem så brukar jag frysa in dem och hacka ner dem i grötsmeten till mina efter-styrketräning-grötplättar. Idag blev det alldeles särskilt äckliga plättar och det var faktiskt svårt att svälja dem….

Nu sitter jag i alla fall här på stationen och väntar och väntar och väntar..

2 kommentarer Lägg till din

  1. Therese skriver:

    Idag känns det bättre! Ska snart ta mig en dusch och känna efter rejält! Har haft en träningsbh på mig hela natten och det har nog gjort susen. Förresten, igår gjorde jag din mustiga höstgryta! Jättegod, tom 2-åringen åt. 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Vilken härlig feedback på receptet 🙂 Tack! Glad att du mår bättre idag… Jag vet hur jobbigt det kan vara…. 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s