Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge!

Jag är av naturen en otålig person och 1 vecka i en persons liv kan känns som år i mitt 🙂

Sååå, därför orkar jag inte vänta på tomten längre utan har bestämt mig för att uppmuntra mig och mitt gym lite i förväg… Beställningen är lagd precis och nu kommer jag att vänta på avin från posten OTÅLIGT!

Sandbag som jag ska träna med hemma och drömmer också om att släpa den till pulkabacken och använda den som styrkeverktyg 🙂

http://butik.kettlebells.nu/product.php?id_product=27

Medicinboll 6 kg till diverse övningar

http://butik.kettlebells.nu/product.php?id_product=160

8 kommentarer Lägg till

 1. Etty skriver:

  Vill också ha…. behöver dock mer en tyngre kettlebell så det andra får vänta ett tag till.

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Betty – Jag försökte vänta men jag tyckte nog lite synd om mig själv idag.. farligt farligt. skratt.
   @ Cia – Jag vet precis hur det blir när jag äter för lite.. Kanske jag kan inspirera dig lite när vi ses? 🙂

   1. Etty skriver:

    Helt rätt Lotta! Jag har lagt upp en liten önskelista på bloggen, får se om jag orkar vänta 😉 är också otålig…

 2. CIA skriver:

  Till mig kommer tomten då och då….för att jag är värd det 🙂 Helt rätt, kör på, varför vänta…imorgon kan dagen se annorlunda ut 😉 Idag har jag försökt vara duktig i ätandet….lunch = avocado, skinka, tomat, lättfil…såg inget gott ut men jag var hungrig, sen gick jag ut på snabb promenad och åt en chokladbit…så jag kan bara konstatera att jag måste äta mer på lunchen så att chokladbiten inte blir efterrätt. Ny dag imorgon och nästa vecka har jag bokat in mig på Zumbaaaaaa

 3. CIA skriver:

  Lotta – du inspirerar mig jämt…så det ska nog gå 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Cia – hade detta varit Facebook så hade jag nu klickat på ”Like” knappen 🙂

 4. Gött! Jag har kollat lite på bodyrock-workouts och är nu grymt sugen på både dip station och sand bag. Och jag som ville köpa TRX (eller liknande) till våren också… Först och främst blir det en 12 kg kb, ska köpa i helgen så att jag kan träna KB nu som jag lovat! Tyvärr räcker inte pengarna till allt, alltid, men detta blir ett bra tillskott. Ser fram emot utvärdering på grejerna sen!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Lovar att berätta så fort jag blir frisk. Jag ser framför mig hur jag springer med raka armar över huvudet med min sandbag till skidbacken. Lägger den på toppen och går ner. Rusar upp och gör några helt galna övningar med sandbagen och sedan går ner för att rusa upp igen och igen och igen…. skratt. Detta är alltså en fantasi men om jag siktar mot månen så kommer jag nog till en stjärna i alla fall 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s