2 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Vad blir det för styrkepass? Har kollat in bodyrock passen och snacka om tuff träning 🙂
    Lycka till med cardion imorgon! Kram.

    1. fokuseradenergi skriver:

      Betty – Jag finurlar för jag vill skoja till det mer, överväger 100% KB som styrka och sedan lägga på BodyRock och intervaller? Vet inte vilket BodyRock pass ännu men om jag är pigg så är jag sugen på 600 rep passet 🙂 Återkommer så fort jag har bestämt mig:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s