Söndag

Har sovit gott i natt igen 🙂 Lycka! Stretchade/yogade till min Yogaworks skiva i gymmet i tjock tröja och långa strumpor…. Burr, nu börjar det bli senhöst/vinter i Gävle.

Min man hade stekt smaskig omelett till frukost och till det blev det vitaminer och grönt te. .

Nu har min rediga söndag startat och just nu står jag och bloggar från köksbänken medan den ena maskinen vispar äggvitor hårt och den andra gör grundsmeten till gullungens dinkel-proteinvåfflor. Jag gör en batch på 3 gånger receptet och sedan fryser jag in dem. Gullungen micrar eller rostar dem sedan till frukost på veckorna…

Idag tänker jag inte laga någon mat till veckan som kommer, för nu är det dags att äta ur frysen igen 🙂

En kommentar Lägg till din

  1. Vad skönt att slippa laga veckans mat ibland! Just nu är det superlyxigt för mig de dagar jag jobbar – hem till dukat bord och färdig middag :-). Då är det inte ens särskilt jobbigt att fixa maten de dagar jag är hemma.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s