Dagens kost måndag

Proteinshake + dubbel espresso före träning

Frukost; Grötplättar med en banan + vitaminer

Mellanmål 1: 7 st valnötter

Mellanmål 2: Proteinshake

Lunch: Lunch på rest Bolero enligt tidigare bild (kyckling, quinoa mm)

Mellanmål: Proteinpulver och lite nötter

Middag: Nötbiffar med bönor och sötpotatis och kesella röra

Kvällsmål: Vet inte vad det blir ännu, sååå hungrig idag och trött! Sov till och med på tåget…..

20111010-181921.jpg

4 kommentarer Lägg till din

 1. Ät om du är hungrig och sov om du är trött. Enkelt va ;-). Skämt åsido, ta hand om dig. Jag tänker ofta på det jag läste om Dolph lundgren, att han känner sin kropp och sin energinivå så väl att om han känner att energinivån är låg så tar han några dagar off från träningen, tar långa promenader istället, äter lite mer, sover mycket. Jag tycker att det låter SÅ sunt faktiskt, det är ett av mina mål! För om inte jag tar hand om mig, vem gör det då? Kram!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Klok som en bok 🙂 Jag sov och dreglade lite på tåget hem… och det blev en dl nötter i soffan igår kväll innan jag somnade tidigt… Du har så rätt, JAG måste ta hand om mig, sååååå sant!! Kram!

 2. Ann-Louise skriver:

  Förra onsdagen gick jag och la mig kvart över ÅTTA. Jag var så himla trött efter att ha tagit hand om min dotter själv då min sambo hade vart bortrest i några dagar. Jag somnade mao före min dotter… Nästa dag kände jag mig på topp igen. 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Ann-Louise – Sömn är läkande 🙂 Glad att du fick sova ut….

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s