Killer månad :-)

Det låter väl härligt! 🙂

I vårt lilla blog community så börjar det på fredag och då är frågan vad min killer månad handlar om? Jag kör ju redan min 12 veckors utmaning som flyter på bra och som jag inte vill störa. för mig blir det:

 1. Fortsätta med 6 bra måltider om dagen, 6 dagar i veckan
 2. Dricka vatten var 2-3 timme ett glas
 3. Dricka mycket grönt te
 4. Träna styrka 3 dagar i veckan
 5. Träna cardio 2 dagar i veckan
 6. Yoga/stretcha minst 1-2 ggr i veckan
 7. Sova mina timmar 🙂
 8. Vad jag tänker lägga till för just killer månaden: ÖKA intensiteten i mina pass. Varannan vecka kör jag tung styrka med hantlar och KB mm och varannan vecka styrka med kroppsvikt (typ BodyRock workout). Målet är att ta ut mig så att jag inte vill och kan träna dagen efter 🙂

Vad har jag glömt? Ska jag ändra något annat? Berätta!!!

7 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  en RIKTIG utmaning för dig vore nog att ta en hel vilovecka. Sug på den du! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Beata – Nu sitter jag stum här… 😦

 2. Beatatjata skriver:

  Näe, stum på riktigt? Med ledsen smiley? För det var absolut inte meningen! Jag menar bara för att du säger att du har svårt att vila, fast Olga säger till dig osv… Och det man har svårt för ska man göra. Förstår du eller har jag trampat i klaveret nu?

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Beata 2 – Ingen fara 🙂 Det var bara en riktigt jobbig utmaning.. skratt. Olga har tvingat mig att vila några gånger (1 gång 7 dagar och 2 ggr 10 dagar om jag minns rätt) men då var jag sliten och trött. Nu känner jag mig pigg, glad och lycklig. Min kropp orkar och vill 🙂 Du är bäst! Kram

 3. Beatatjata skriver:

  Phew, skönt att höra, trodde jag lyckats skapa min första cyber-ovän :-). Bra att du vilat förr och härligt att du är pigg och orkar nu! Fast kanske inte just nu om du är krasslig då… Men snart! Kram!

 4. Maria S skriver:

  Ser ju mycket bra ut, jag kommer sno lite av din mål, tex dricka vatten 🙂 hoppas det är ok 😉 snor ju annat med när jag tänker efter, träningstips, recept bla…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Maria! Jag ser det som att vi inspirerar och engagerar varandra 🙂 Jag lånar saker av er jämt såsom träningspass och kost mm! 🙂 KRAM

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s