Julklappslista

Jag spinner vidare på Beatas inlägg om julklappsönskelista 🙂

Jag gjorde en summering över allt jag önskade mig till gymmet för ett tag sedan och en del har jag lyckats förvärva från listan, om nu tomten mot all förmodan vägrar att komma pga havregrynsgröten…  Kära tomten

Ni har nog förstått att jag oftast är ute i god tid med planering och funderingar och det är oftast bra. Vi åker till Egypten i November och det känns som om det är så himla mycket nu och fram tills jul så i helgen började jag, mannen och gullungen och prata om julklappar och skriva önskelistor. Eftersom gullungen är 10 år och har väldigt lite ”medel” så försöker jag verkligen att visa att ”hemmagjorda” tjänster och slöjdsaker är superhäftigt. Jag i min tur försöker göra detsamma tillbaka, han kommer att få hemmastickade tumvantar som är fodrade med fleece, presentkort på biomys, ett presentkort att få ha herrmiddag med kompisar osv. Jag i min tur önskar mig:

 • Presentkort på massage framför mina bästa tv-serier (förra året fick jag 10 kort som var slut 4 januari 🙂 )
 • Presentkort på fotmassage i soffan
 • Presentkort på att få välja dag och tid att grilla i skogen med HELA familjen
 • Abecita Little Wonder bh
 • Träningskläder – gärna Better Bodies
 • Mera presentkort på fotmassage
 • Glasunderlägg (till bordet, T gjorde jättefina sådana för några år sedan av pärlor)
 • Presentkort 10 ggr där gullungen motionerar med mamma 🙂

9 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Vilka fina önskningar 🙂 kvalitetstid med familjen slår ju det mesta! Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag får kämpa lite nuförtiden med att få med pojkarna på äventyr, så nu blir det julklappsönskningar 🙂

 2. Underbart! Jag ska önska mig att barnen sover till 7 varje morgon 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Beata – Hahaha, det skulle ALDRIG min 10 åring gå med på… han är ingen sov-kille… *fnissar här* Då får jag nog hellre alla veckopengar hela året :-.)

 3. jonecca skriver:

  åh wow, jag kommer att önska mig att Olivia sover till halv sju varje morgon, då hade jag varit hysteriskt lycklig :o). Fast det förstås Beata, eftersom Lotta och jag bor i samma hus (parhus) så ska jag börja skicka över Oliven då hon vaknar så kan jag sova vidare, Lotta och Olivia går ju upp vid 5-6 varje morgon, dessutom älskar Olivia Lottas gym :oD bra idé, jag tror tomten kommer att uppfylla det eftersom jag ställer ut risgrynsgröt med kanel och mandel till tomten, hehehee *fniss*

  1. fokuseradenergi skriver:

   Japp Rebecca, den enda som älskar mitt gym lika mycket som jag är … Oliven!! 🙂 Helt underbart bra kompis kommer hon att bli 🙂 Vi kan köra ihop varje morgon, så lämnar jag tillbaka henne slutkörd lagom till morgontuppluren 🙂 puss och kram! PS Du kommer att göra tomten lycklig 🙂

 4. Therese skriver:

  Kanonbra inlägg!!! Tänk om alla familjer kunde tänka så som du gör – att man kan ge hemmagjorda saker / tjänster i julklapp! Jag tycker julen är alldeles för hysterisk, folk är köpgalna. Lånar pengar fast de egentligen inte har råd med det. Nej, julklappar är inte min grej och har aldrig varit det. 🙂 När jag träffade min make så fick jag närmare 20 julklappar av svärföräldrarna…. 25 år var jag då.

  1. Therese skriver:

   Hoppas du mår bättre!! kram på dig

  2. fokuseradenergi skriver:

   Tack bästa Therese 🙂 Dock måste jag erkänna att det nog blir lite julklappar också, tex Better Bodies träningsbyxor eller någon träningströja från maken. Men gullungens presenter är bäst, han skriver och ritar och grejar. Förra året fick jag världens kärleksförklaring på presentkortet, vet inte om jag har sådan tur i år också men jag det hoppas jag. Förra året fick gullungen ett presentkort där han fick vilken dag som helst byta ut det kortet mot sin favoritmat oavsett vad som var planerat, och det var nog hans bästa kort, FAST han använde det aldrig. Men han var väldigt glad och skulle spara det till den dagen då han verkligen behövde den… (det är ett guldfärgat kort som ligger i hans låda) Hemmagjorda tjänster och saker är bäst alla kategorier 🙂 Jag mår bättre nu på kvällningen tack:-) Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s