Butter chicken (lite het)

Detta receptet ska jag göra på söndag (håller på med matplaneringen…)

Stek 400g kycklingfilé i bitar med 1 gul hackad lök och en 1 hackad vitlöksklyfta i ex rapsoolja. Häll i 1 msk  Garam Masala och 1-3 krm Santa Maria Cayennepeppar och låt det fräsa i någon minut. Tillsätt 1 burk  passerade tomater samt 2 dl 4 % grädde samt 1 tsk sukrin och 1-1½ tsk salt. Låt allt puttra i 30-40 minuter. Servera med fullkornsris och grönsaker. Toppa gärna med lite cashew nötter 🙂

2 kommentarer Lägg till

  1. Tea skriver:

    Lagade den idag, den smakade lovely!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Åhhh vad roligt 🙂 Tack för feedback!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s