Onsdag morgon

Vaknade orolig 40 min före klockans ringning för gullungen hade en liten utmaning på morgonen. Jag bestämde mig i natt för att ta bort min träningstid på morgonen för att vara med honom och fixa hans saker. Men nu låg jag i sängen – 40 min före jag behövde gå upp – jag var inte så säker på att jag var frisk nog att köra ett hårt styrkepass, vad gör man då? Jo man yogar 🙂

Ner till köket, stort glas vatten och dubbel espresso. Sedan piggade jag upp mig med nytt yoga pass, Jillian Michaels Yoga Meltdown. Jag var klar lagom till gullungen skulle gå upp och vi fick en bra morgon tillsammans 🙂 Nu äter jag mina grötplättar med lite äppelmos och kanel och ska snart åka till tåget.

Hur mår ni idag? 🙂

2 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Gött det låter! Kan du rekommendera en yoga-dvd för någon som är extremt mycket nybörjare?! Eller har du gått ”live” tidigare och lärt dig grunderna på så vis?

  Jag testade en gång för många år sen men konstaterade då att mina handleder inte klarar av belastningen hela tiden, det är ju mycket att stå på handlederna. Nu mår jag bättre i dem, har blivit starkare, och jag funderar på om jag skulle kunna testa nybörjar-yoga och kanske göra lite anpassningar om det gör ont eller så. Jag vill mest åt stretchen och rörlighetsträningen, flexibiliteten liksom. behöver inte bli yoga-proffs 🙂

  För övrigt är jag förkyld igen, ont i halsen. Grymt störigt!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Beata 🙂 Denna DVD är jättemycket nybörjare, samt även den jag skrev om på morgonbloggen igår (Yoga works – kolla kommentarerna för länkar) Jag har inte gått ”live” på Yoga utan bara yogat hemma. Både dessa är superenkla och sköna för kroppen 🙂
   Ledsen att du är hängig/sjuk igen, jag känner igen mig. Jag verkar vara lite sjuk 2 dagar i veckan nu? Var rädd om dig! (Vilken vacker bild på din blogg imorse!!)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s