Dagens kost

Dubbel espresso och vatten före intervallerna

Frukost: Grötplättar med kanel och osockrat äpplemos (recept finns på bloggen)

Mellis: Proteinshake

Lunch: Lax med grönsaker och bönor på Stockholm Fisk (INTE värt pengarna… men trevligt sällskap)

Mellis: Proteinshake

Middag: Taco färs (Nötfärs 10% med kryddor), 1/2 avokado, tomat, gurka, 2 skivor 17% ost som smak, kesella

Kvällsmål: Vet inte riktigt ännu, kanske keso mini med bär eller sportknäcke med ägg eller ?

20111011-181155.jpg

3 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  De där grötplättarna måste jag testa när min fokusmånad är över och jag blir liiiite friare! Vet du. jag ska börja lägga ut länkarna till de Bodyrockpass jag kör varje vecka på sidan Bästa Formen på bloggen…du kan ju kolla där om du vill testa nåt nytt 🙂 Kram på dig och ha en trevlig kväll!

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Trillingnöten – Tack lägg gärna ut dem. Jag har tankat ned 6 st av dem och tittar på tåget för att välja. ÄR SUPERSUGEN på sandsäck och medicinboll… Vet inte hur jag ska klara mig utan..skratt. Tack för att du delar så generöst 😉 kram!!!

 2. fokuseradenergi skriver:

  Kvällsmål = Keso mini med tinade bär:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s