Getting Ready!

Det där med planering är bra 🙂 Detta är nog självklart men jag skriver det ändå – good reminder.

Om jag ska träna tex imorgon bitti så betyder det att jag måste planera det idag. Om jag ska köra ett Bodyrock pass (www.bodyrock.tv) så går jag dit, väljer pass. Skriver ut passet inkl instruktioner. Tittar på videon så många gånger jag behöver, skriver anteckningar på pappret om det är ngt som är svårt att komma ihåg till dagen efter. Jag hämtar min telefon och programmerar min GymBoss app med hur passet ska vara med intervaller OCH vila osv.

Jag går ner till mitt gym, tejpar upp passet på dörren och kollar att jag har alla grejerna. När jag väl kommer till gymmet och ska köra dagen efter så  är det FULLT fokus på att leverera och inget annat.

Om jag ska köra ngt annat pass så gör jag likadant.. VAD ska jag träna, hur många, hur länge? Skriv ut övningarna, programmera timers om jag behöver osv.

Man skulle kunna säga att det är FOKUSERAD ENERGI 🙂 Eller? 🙂

2 kommentarer Lägg till din

  1. Grymt bra planering, du är kung av strukturfascisterna, jag är nådig undersåte :-).

    Just nu är det problemet för mig. Dagarna går i ett från 05 tills barnen borde somna och så gör de inte det och så slänger jag växter i väggen och får städa istället för att kolla bodyrock eller läsa Pavel-bok. Måste komma ikapp, hinna utbilda mig, hinna bli inspirerad och framförallt PLANERA. Nu ligger jag liksom steget efter hela tiden och varje pass blir trögt eftersom jag får lägga värdefull energi på att klura ut vad jag ska göra när jag redan står där, träningsklädd och redo. Bad bad bad. Så jag tar till mig din planering och det får bli mitt fokus i helgen. Fokus för kommande vecka, för att verkligen ta det här till nästa steg. Denna veckan har varit näsan över vattenytan. Jag har gjort _typ_ det jag ska, men inte fullt ut, inte hela vägen. Gud vad jag är glad att andra ändå banar vägen med inspiration och tips, såna som DU!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Du kommer dit, jag kan ärligt säga att när T var under ett år så minns jag inte ens dagarna… (Hoppades att jag duschade det året :-)) kram!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s