Fredag!!! Tjoho:-)

Härliga underbara fredag! 🙂

Lite annorlunda rutiner idag för fredagar är det tennis! Jag kan inte spela tennis på tom mage, det är ganska konstigt faktiskt.. Jag kan springa, gå, cykla, styrketräna, gympa mm på tom mage men inte spela tennis, jag klarar inte av att fokusera på bollen med tom mage. Det blir dimmigt, grått och trist utan frukost i magen 🙂 Sååå nu är frukost avklarad och det var ingen vacker skapelse men gott 🙂

Dagens frukost; Grötplättar , kanel, lite äpplemos + vitaminer i massor! 🙂 Stort glas vatten så klart och nu en dubbel espresso.

Jag är fortfarande förkyld så det blir nog bara att ”bolla” lite idag på tennisen. Hur går det för er?

 

9 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Jag fick ett fint minus på vågen idag när jag tjuvvägde mig…och det hoppas jag håller till imorgon 🙂 Annars räknar jag detta i alla fall …haha! Fredagar är fantastiska! Vad trist att du inte kan kommentera hos mig! Jäkla blogger! Jag vet i alla fall att du läser! Och du mailar ibland, det blir jag glad för! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Grattis!!!! Superglad för dig!!!!! 🙂 Jag ska felsöka bloggkommentarproblemet idag, undrar om jag kör för ny webbläsare.. Återkommer 🙂 Grattis igen! Njut av fredag!

 2. Jessica skriver:

  Tips till ”Trillingnöten”, kolla dina inställningar.. jag bloggade i Blogger verktyget tidigare och då kunde vissa inte kommentera hos mig. När jag öppnat för alla, inklusive ”anonym” då funkade det! Hoppas det är något som kan hjälpa dig med!

  Idag skiner solen så jag stoppar bebisen i vagn, tar på klänning och tar en ”finpromenad” ner till stan för skön lunch med kreativ väninna – kroppen får lite paus, men knoppen ska masseras och grillas med massa härliga idéer som alltid föds när vi ses:-)) Snart dags för mig att börja jobba igen efter f-ledigheten, så det är dags att starta hjärnan lite!

  Sen kommer svärmor hit och bjuder på fredagsmiddag – som på restaurang fast hemma. Perfekta kombon med fotbollstokig son och busig bebis:-))

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vilken härlig dag du har planerad 🙂 Avundsjuk!!!! 🙂 (men unnar dig det så klart) Njut av dagen och snart är det helg! Åhhh vad jag längtar efter fredagsmys med gullungen och älsklingen.

 3. Maria S skriver:

  Underbart med fredag! Startade med 4 årskontroll av dottern, nu kört mitt korta men intensiva program från Olga på gymmet på jobbet, helt slut 🙂 ser oxå framemot fredagsmys med familjen. Vågen visar – 0, tror jag kommit till en vikt min kropp gillar. Ska ändra fokus ich satsa på mer muskler istället gör att tappa kg. Är egentligen lite på magen jag vill bli av med men det går ju inte att punktmarkera viktnedgången. Jaja

 4. Maria S skriver:

  Kom åt skicka 🙂 skulle säga att det bara är att kämpa vidare och fokusera. Vågen visade – 0 skulle det stå, lite för stora fingrar idag 😉
  Ha en fin dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det är ju ett bra steg att ha nått sin trivselvikt 🙂 Grattis!!! Jag gör som du nu, jag går inte ner i vikt utan omvandlar fett till muskler. Det är dags för ny utmaning för mig om ca 2, 5 vecka, jag får nog fortsätta med mitt ”få-bort-fett-på-mage” målet + några till 🙂 Önskar dig underbar dag och helg! 🙂

 5. Etty skriver:

  Jag hade också vägning och mätning i morse. Minus på vågen 😦 och det trodde jag aldrig jag skulle känna, när jag ändå har jagat vikt i över ett halvår. Jag vill ju bygga muskler och det bör inte bli minus på vågen, eller? Två veckor kvar på utmaningen med nytt program från måndagen.
  Ha en trevlig helg!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag lägger inte energi på vågen utan fotograferar och bedömmer förändringen:-) Du verkar göra rätt så kanske vikten inte spelar roll? Spännande med nytt program:-)!!! Trevlig helg!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s