Inför Egypten

För några veckor sedan så var tanken att jag skulle vila under semester veckan i Egypten förutom familjeaktiviteter men pga träningsuppbehåll i mer än en vecka så kommer jag att träna om jag är frisk.

Jag överväger att packa både sandbag och fylla på med sand i Egypten och även Valslides och skriva ut 2-3 BodyRock pass på papper och programmera gymboss mm. Förutom detta så kommer vi även att spela tennis och förmodligen squash på hotellet.
Det skulle så klart vara mysigt med promenader men jag får så ont i blygdbensfog och svanskota av det så jag tror att jag avstår det om det går, jag känner fortfarande hur ont jag har idag efter gårdagens promenad. På hotellet så kan vi även låna cyklar och jag funderar om jag ska locka gullungen med windsurfing lektioner? (Det finns också på hotellet)

Jag är inte orolig för maten för detta hotell har jag bott på 2 gånger förut och de har bufféer varje måltid (det finns många olika restauranger på området men vi gillar mest den stora restaurangen) som är ENORMA, säkert 2-300 rätter så det är massor med protein och grönsaker. Är jag mätt och nöjd så brukar det inte vara något problem med efterrättsbuffé. Största utmaningen blir nog mellisar så det blir att packa mycket proteinpulver 🙂

3 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Låter härligt!

  2. Tycker det låter urkul att göra saker som man inte gör så mycket hemma. Cykla i värmen med din son, surfa, spela tennis på utomhusbana osv. Lustfyllt! Och så mycket simning och sånt, för jag antar att det finns pool 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Japp, det blir kanon 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s