Måndag – vecka 10 av 12 i utmaningen

Godmorgon cyberkompisar!

Hur har helgen varit? Jag är jättenöjd med min helg, jag har hunnit träna, preppa för denna veckan, äta gott, sova och chilla 🙂

Nu sitter jag på X2000 till Sthlm efter tidig morgon med yoga i lugn och fin takt i ett nedsläckt gym, och bara tvn som ljus. Jag gör yoga till min YogaWorks film. Min kropp älskar mig nu, skön känsla. Jag är faktiskt lite trött men det kan vara avslappningen efter yogan. Jag är inte lika duracell-aktig som jag brukar vara.

Efter 10 min på yoga passet var jag så hungrig så jag började kallsvettas och må illa, det händer sällan mig. Min älskling räddade mig med jättegoda grötplättar och kanel direkt efter yogan.

Idag börjar vecka 10 av 12 i min utmaning (för er som inte vet så finns det tidigare inlägg) Jag kan känna skillnad på kroppen och det är häftigt. Jag börjar så smått fundera på vad nästa utmaning blir? Kanske ett kortare race den här gången inför Egypten resan i november?

Vad händer idag?

14 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Godmorgon, hemma igen från ett soligt Espania! Allt var kanon. 🙂 Igår körde jag igenom hela kroppen, svettades som bara den. Skulle kört ett cardio pass nu på morgonen, MEN jag håller på att sluta amma och har så ont.. 😦 Får ta passet senare idag efter inköp av vinterskor till dottern och storhandling av mat.
  Ha en fin dag!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Välkommen hem Therese!!! Har saknat dig här 🙂 Jobbigt med ont, bra att du lyssnar på kroppen… Var rädd om dig och vad roligt att du är hemma igen!! 🙂

   1. Therese skriver:

    Tackar!! Gjorde ett cardiopass ala Olga i eftermiddags. Fick ringa amningsmottagningen tidigare idag för att få lite tips på hur jag ska gå tillväga. Ett tag hade jag riktigt riktigt ont, var nästan spyfärdig. 😦 Nu ska jag sova och hoppas dagen i morgon blir bättre.

    1. fokuseradenergi skriver:

     Strunta i träning tills du mår bra, tycker jag. Jag minns när min gullunge helt slutade att amma (ganska tvärt), jag låg i badkar på sjukhuset med barnmorskor masserande mina bröst.. gapskratt. (feber i säkert 10 dagar…) Superledsen för dig… VILA nu, bli bra och träna när du har återhämtat dig. Kram!!

 2. Maria skriver:

  Mysigt det låter med yoga direkt på morgonen. Jag gillar inte yoga, vill bli svettig när jag tränar men tror samtidigt inte jag gett det en ärlig chans. Kanske värt ett nytt försök 🙂 jag körde styrka imorse innan jobbet, kroppen är lite trött efter träning i helgen och lite halvtaskiga nätter. Så skönt att vara färdig då blir det en lugn kväll.
  Ha en bra dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt med styrka, vad körde du? (Du behöver inte säga om det är ett Olga program, för då är det ju konfidentiellt) Jag kör yoga mina vilodagar, en superlugn yoga med stretch i princip. Jag gillar inte heller yoga egentligen, men min kropp älskar det…. Önskar dig en härlig dag!

 3. Trillingnöten skriver:

  Jag brukar också köra yoga, ungefär en gång i veckan…ibland kör jag lite mer avancerat och jobbigt som Hollywood trainer yoga eller Bobs /fr Biggest Loser/ fatloss yoga…jättekul att varva med tycker jag 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Trillingnöten – jag har kört poweryoga PX90 några gånger och det är nog en syn för gudarna… Jag kämpar mig igenom det men är inte så vig som jag borde vara… *fniss*

   @ Maria – jag har hemsk träningsvärk i benen och rumpan efter igår så jag är orolig för morgondagens benpass, jag måste nog byta till ett överkroppspass istället 🙂

 4. Maria skriver:

  Jag körde Olgas program till mig för överkroppen 🙂 benen behövde vila efter löpning och backintervaller i helgen.

 5. Jessica skriver:

  Har du tips på hemmayoga-dvd som funkar mer som stretch än power? Kommer aldrig iväg till ngn studio längre med bebis hemma, men att smyga upp en halvtimma före familjen vaknar låter som ett hållbart recept! Tack för superinspirerande blogg!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Jessica! Vad glad jag blir (behöver lite uppmuntring idag… hormoner eller ngt annat sattyg :-)) Jag kör en amerikansk som heter Yoga Works (beginner) Kanske någon av våra yoga älskare kan rekommendera en bra yoga dvd till dig? Jag letar oxå och återkommer om jag hittar den på webben. Tack igen!

 6. Jessica skriver:

  Tack, ska genast kolla in! (

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s